Enthousiaste Sales M/V

 

Plaats

Rotterdam

 

Opleiding

Bachelor / Master

 

Type

vacature

 

Uren per week

Voltijds – 40 uur

Wie zijn wij?

Tiledmedia is een jonge startup uit Rotterdam. We bouwen ’s werelds meest geavanceerde oplossing voor streaming van Virtual Reality en panoramische video op hele hoge kwaliteit. Onze klanten zijn wereldleiders en in het verspreiden van VR-content – zowel startups als gerenommeerde mediabedrijven. Onze oplossing heft twee componenten: een SDK voor integratie in applicaties, en een cloud-platform voor contentbewerking. We hebben ook onze eigen apps voor de Gear VR (Virtual Reality) en voor Android devices (panoramische video), waarmee we de kracht van onze technologie kunnen demonstreren. We groeien snel, en zoeken nieuw talent dat ons komt versterken in het monumentale Industriegebouw in Rotterdam.

 

Waar zijn we naar op zoek?

We zijn op zoek naar een sales man/vrouw om ons snelgroeiende team te versterken. In deze rol werk je nauw samen met de Chief Business Officer (CBO) en de CEO om van eerste klantcontact naar opdracht te komen. Onze klanten zitten overal op de wereld dus er wordt veel gebeld en geconferenced. Daarnaast trekken we er af en toe op uit om klanten persoonlijk te zien tijdens beurzen of sales trips naar het buitenland. De nadruk van de functie ligt op sales, maar ook marketing via de website/online kanalen en aanwezigheid op beurzen vormen een integraal onderdeel van de functie.

 

Wat verwachten we van je?

Je bent een enthousiaste, sociaal vaardige en proactieve sales man/vrouw met een “can-do”-mentaliteit. Je bent een ‘jager’ en krijgt een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten. Je kunt goed telefonisch en via email het verkoopproces vorm geven en vind het leuk om af en toe op reis te gaan, zowel in Europa als elders in de wereld. Je hebt affiniteit met B2B verkopen en technologie (uiteraard vind je VR supergaaf). Je voelt je thuis in een team en schakelt makkelijk op management niveau.

Een succesvolle sales man/vrouw heeft:

  • 3-4 jaar ervaring in technische B2B sales
  • Uitstekende sociale vaardigheden en knoopt gemakkelijk nieuwe relaties aan
  • Een conversie track record
  • Ervaring met op afstand het sales proces managen (liefst internationaal)
  • Een commerciële opleiding afgerond op Bachelor’s of Master’s niveau.
  • Affiniteit met (social media) marketing en technische producten
  • Een uitstekende beheersing van het Engels.

 

Wat bieden we?

Een job in een dynamische en groeiende startup, gevestigd in het levendige Industriegebouw met leuke bars en restaurants, waar regelmatig borrels en events worden georganiseerd. We bieden een omgeving met flexibele werkuren, 30 dagen vakantie per jaar en een reiskostenvergoeding. Goede koffie, snacks en een dagelijks verse lunch maken deel uit van de werkvoorwaarden.

 

Hoe solliciteer je?

Stuur een email met je motivatie en je CV naar hi@tiledmedia.com. Als je eerst wat informatie wilt voordat je solliciteert, dan kun je naar hetzelfde adres mailen.

Top